Single Blog Title

This is a single blog caption
10
feb

Finale NK DroneRace 2018 in de Amsterdam ArenA

De KNVvL en FormulaFPV organiseren samen de finale van het Nederlands kampioenschap DroneRace 2018. Deze grootse finale zal in december tijdens de kerstvakantie plaatsvinden in de Amsterdam ArenA. De subcommissie drones van de KNVvL en FormulaFPV slaan de handen ineen om het drone racen naar een hoger niveau te brengen en invulling te geven aan de finale.

Meer dan een finale

In de Amsterdam ArenA kunnen bezoekers een hele dag lang genieten van drones, gamen, techniek en meet & greets. FormulaFPV heeft de ambitie jongeren kennis te laten maken met drones en hen enthousiast te maken voor deze sport. De finale van het NK DroneRace wordt het hoogtepunt van dit evenement dat de naam DRONE FEST krijgt en een dag plezier en spektakel voor jong en oud garandeert.

Try-out

Diverse bedrijven zullen tijdens de finale zorgen voor de juiste techniek en materialen. Zo is er steeds meer vraag naar goede wedstrijdbeelden van hoge kwaliteit. Naar verwachting zal de finale ook live worden uitgezonden. Om dit mogelijk te maken zullen enkele piloten in de voorbereiding nieuwe technieken gaan testen. Het doel hiervan is om de beleving van het publiek even groot te laten zijn als de beleving van de piloot.

Rankings

In april vindt de eerste van in totaal 7 rankings voor het NK DroneRace plaats. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor piloten die willen deelnemen aan het NK DroneRace, ga voor inschrijving snel naar www.nkdronerace.nl.

Volg het NK

Bezoek de Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het NK DroneRace. Wil je het NK DroneRace sponsoren, vraag dan naar onze pakketten via support@nkdronerace.nl. Voor meer info mail naar info@nkdronerace.nl

Van NK naar WK

Niet alleen in Nederland wordt het DroneRacen naar een hoger niveau gebracht. In maar liefst 22 landen wereldwijd zullen in 2018 FAI World Cups FPV Racen worden gehouden.

Het absolute hoogtepunt vindt in november in China plaats: het eerste FAI Wereld Kampioenschap! Ook hier zullen Nederlandse piloten strijden voor een zo hoog mogelijk plaats in het wereldklassement.

DroneRacen krijgt dit jaar dus een grote impuls en dat zal ook de aandacht van de media trekken. Niet vreemd, het is immers een sport die enorm populair is onder jongeren.

Leave a Reply