Single Blog Title

This is a single blog caption
18
jul

Open Studiodagen 3-4 September

Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens de 9e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 3 en zondag 4 september. Jong en oud kan zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen.

Maar dit jaar is er meer!. FormulaFPV gaat er de drone dagen organiseren. Heeft u altijd al iets over drones willen weten, ze van dichtbij willen zien, zelf eens vliegen? Dat kan allemaal tijden de Open Studio dagen.

In een studio zal FormulaFPV een doorlopende show organiseren waarin veel aspecten van het vliegen met drones aan bod zullen komen. Verder zal de firma DroneLand het laatste op het gebied van camera drones presenteren. Daarnaast zijn er ook permanent 4 Tiny Whoops beschikbaar voor het publiek om mee te vliegen.De Tiny Whoop experience wordt verzorgt door tinywhoop.com
We weten nu eigenlijk al dat da t niet voldoende is maar helaas meer kan niet i.v.m de video verbinding. Kom dus vroeg en wacht even in de rij voor een onvergetelijke FPV ervaring met het vliegen van drones.

Leave a Reply