Single Blog Title

This is a single blog caption
21
apr

Beleef de spanning van een drone race tijdens de Eindhoven Cup 2016

Aanstaande zondag 24 april organiseren wij de allereerste Eindhoven Cup 2016. Deze FPV drone race wordt gehouden op het FLUX terrein van de TU Eindhoven en is onderdeel van het festival Dream & Dare.

De drone race biedt plaats aan 24 piloten die met behulp van een co-piloot/spotter en jurylid voor de prijzen gaan strijden. Het parcours is deze keer verrijkt met 2 unieke obstakels van de TU Eindhoven wat het extra uitdagend maakt. De live beelden zullen worden uitgezonden op een 16m2 display dat naast het parcours staat. Onze reporter zal de piloten het hemd van het lijf vragen zodat het publiek alles over hen te weten komt. Alles wordt voorzien van de nodige muziek en andere entertainment.

Unieke prijzen voor de winnaars

Voor de piloten die bij de laatste 4 eindigen liggen er te gekke prijzen klaar. Zo ontvangen ze een race frame van SpaceoneFPV uit Amerika en een luchtballonvaart van de TU Eindhoven. De kampioen ontvangt tevens een cheque ter waarde van € 250 van Kamera Express!

Extra drone activiteiten

Naast de drone race is er voor het publiek de mogelijkheid om zelf met drones te vliegen en ze zelfs aan te schaffen. Kamera Express zal iedereen van de informatie voorzien en in een speciale kooi demonstraties geven. Onder andere de allernieuwste Phantom 4 zal worden getoond.

De mannen van 21ToolKit maken drones toegankelijk voor kinderen doormiddel van LEGO. Nadat de drone is getekend kunnen ze gaan bouwen en ermee spelen.

Bezoek het Dream & Dare festival

De drone activiteiten zijn voor bezoekers van het festival vrij toegankelijk dus doe vooral mee. Lees hier alles over het volledige festivalprogramma.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.